ITALIJANI POLUDELI ZA TENISOM: Masters u Rimu rasprodat

Novosti online

09. 04. 2024. u 18:37

Sve karte za masters u Rimu odavno su rasprodate uprkos ceni koja se kreće od 298 evra za najjeftiniju do čak 750 evra za najskuplju.

ИТАЛИЈАНИ ПОЛУДЕЛИ ЗА ТЕНИСОМ: Мастерс у Риму распродат

Foto: Profimedia

Tenis u Italiji doživljava popularnost kakvu nikada nije imao do sada.

Iako su Italijani tradicionalno zaljubljeni u fudbal dok ih ostali sportovi manje zanimaju, 2021.godine je Mateo Beretini pobedom u Kvinsu doneo nadu da italijanski tenis može biti na višem nivou.

Beretini, ipak usled povreda nije uspeo da dostigne kvalitet kakav se od njega očekivao, pa je tu ulogu preuzeo Janik Siner.

Mladi teniser je svojim poslednjim pobedama doveo do toga da su sve karte za masters u Rimu od 6. do 19. maja, odavno rasprodate.

Za "Foro Italiko" u Rimu koji može da primi 10.300 gledalaca sve karte su već rasprodate. Cena za finalni turnir varirala je od 298 do 750 evra po karti, no to neće sprečiti Italijane da sa tribina gledaju Medvedeva, Đokovića, Alkaraza, Zvereva, Rubljova, Runea, Dimitrova i Cicipasa.

Najviše su ipak zainteresovani za Janika Sinera, najboljeg italijanskog tenisera i drugog igrača na svetu.

Na novoj ATP listi u prvih 77 na svetu je sedam Italijana.

Ovo je druga godina zaredom da će se rimski turnir održati u trajanju od tri nedelje, uz udvostručen broj igrača na terenu, više od 300 mečeva i "Foro Italiko" koji je zaista jedinstven u svetu koji je dodatno ulepšan za ovaj turnir.

BONUS VIDEO Novak Đoković o tome zašto je Nikola Pilić važan za njega, a zašto za Srbiju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave