"OPRAVDALI SMO ULOGU FAVORITA": Dušan Vemić prezadovoljan pobedom naših teniserki

Novosti online

08. 04. 2024. u 21:30

Ženska teniska reprezentacije Srbije je u prvom kolu Grupe C prve grupe Evro-afričke sezone Bili Džin King kupa pobedila reprezentaciju Norvešku sa 3:0.

ОПРАВДАЛИ СМО УЛОГУ ФАВОРИТА: Душан Вемић презадовољан победом наших тенисерки

G.Šljivić

Selektor ženske teniske reprezentacije Srbije Dušan Vemić rekao je posle pobede nad Norveškom u "Bili Džin King" kupu da je naša selekcija opravdala ulogu favorita.

- Prvi meč je uvek pun iznenađenja, ali ovoga puta smo kao favorit opravdali očekivanja. U oba singla i Aleksandra (Krunić) i Mia (Ristić) su se pokazale kao pretežak izazov za Norvežanke, i bolje su igrale na portugalskoj šljaci - rekao je Vemić.

Selektor Vemić je zadovoljan i svojim teniserkama i igrom koju su pokazali na terenu, kao i da je Aleksandra Krunić opravdala poziciju koju je dobila.

- Aleksandra je dokazala da nije slučajno lider reprezentacije. Mlada Mia Ristić pobedila je veoma nezgodnu Malene Helgo. Iako treći meč nije odlučivao pobednika, uvek je bitna set i gem razlika. Naše Elena Milovanović i Lola Radivojević nisu dozvolile opuštanje - dodao je Vemić.

U Utorak, 9.aprila u 11 časova Srbija igra protiv Grčke, koja je sa 2:1 prvi dan slavila protiv Švedske.

BONUS VIDEO Novak Đoković na projekciji dokumentarnog filma o Nikoli Piliću

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?