POBEDIO ĐOKOVIĆA, A ONDA... Evo šta je Luka Nardi doživeo na startu mastersa u Monte Karlu

Novosti online

08. 04. 2024. u 15:13

Indijan Vels je bio masters na koji je Novak Đoković došao voljan da se vrati na staze pobeda (nakon poraza u polufinalu Australijan opena), ali ne samo da ta želja nije dugo živela, već je Nole izgubio od autsajdera. A taj autsajder - nije se najbolje proveo na početku Monte Karlo mastersa.

ПОБЕДИО ЂОКОВИЋА, А ОНДА... Ево шта је Лука Нарди доживео на старту мастерса у Монте Карлу

FOTO: Tanjug/AP

Podsetimo, nakon što je Novak Đoković pobedio Aleksandra Vukića, njegov naredni rival bio je Italijan Luka Nardi. I, baš on, tada 123. teniser sveta, pobedio je najboljeg na svetu.

Senzacionalni epilog poput ovog ne dešava se često, a da je pred Nardijem još uvek dug put do svetske elite - svedoči i ono što mu se potom događalo.

U Indijan Velsu ga je odmah, u dva seta (6:4, 6:3) pobedio Tomi Pol, a potom je Italijan izgubio na startu kvalifikacija za masters u Majamiju, kada ga je sa 6:4, 6:2 savladao Čeh Menšik. Ne baš idealan "nastavak" senzacije, zar ne...

Posle uspešnog nastupa na čelendžeru u Napulju (u finalu je pobedio sada 147. na ATP listi, Pjer-Igoa Erbera sa 5:7, 7:6(3), 6:2), Luka Nardi je stigao u Monte Karlo.

Tu je prebrodio kvalifikacije pobedama nad Francuzima, najpre Pujom (6:4, 6:3) a onda i Milerom (3:6, 6:4, 6:4), no već u prvom kolu je izgubio.

Ovog ponedeljka, kao 76. na ATP listi, Nardi je izgubio od Feliksa Ože-Alijasima, 35. tenisera sveta, sa 6:2, 6:3.

Kanađanin Ože-Alijasim je tako stekao pravo da u drugoj rundi igra protiv Karlosa Alkaraza.

Ako vas tenis zanima, ne samo ono što Novak Đoković u njemu radi, ali i on - sve najnovije i najvažnije vesti o "belom sportu", kao i one najzanimljivije, pratite i dalje na sportskim stranicama portala "Novosti".

Na sasvim ste dobrom mestu.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)