"NOVO, OSVEŽAVAJUĆE!" Novak Đoković progovorio o novom treneru!

Tanjug

06. 04. 2024. u 20:16

NOVAK Đoković sprema se za masters u Monte Karlu. On je u Kneževinu došao bez Gorana Ivaniševića sa kojim je prekinuo saradnju, ali će sa njim na ovom turniru biti dobro poznato lice.

НОВО, ОСВЕЖАВАЈУЋЕ! Новак Ђоковић проговорио о новом тренеру!

FOTO: Tanjug/AP

Naime, Nole je u tim pozvao velikog prijatelja Nenada Zimonjića. Otkrio je najbolji teniser sveta da uživa u radu sa njim.

- Nenad Zimonjić je dugo moj prijatelj, znam ga od mladosti, bio mi je Dejvis kup selektor u reprezentaciji, osvojili smo ATP kup zajedno, uvek imali dobru komunikaciju. Uživam u radu sa njim, a za dalje ćemo razgovarati posle Monte Karla - rekao je Đoković.

Nekada najbolji dubl igrač na svetu je uz Noleta bio u Beogradu tokom priprema za ovaj turnir.

- Sviđa mi se kako razmišlja o tenisu, kako promatra moju igru i onu od drugih tenisera. Uvek mi je pomagao, bio kao mentor, stariji brat...Uvek smo imali tu vezu. Bio sam u Beogradu kada sam počeo da treniram na šljaci i pitao ga da li postoji šansa da bude u Monaku, na šta je on pristao. To je bazirano na našoj staroj vezi, pričaćemo opet o tome na kraju turnira. Za sada, bilo je uživanje kao i uvek. Nešto novo i osvežavajuće - istakao je Đoković za "Ekip".

Podsetimo, Novak je saznao i potencijalne rival u Monte Karlu, a ovaj Masters je do sada osvojio za njegove standarde skromnih dva puta.

Ako vas Novak Đoković zanima, a i sve što se tenisa tiče, pratite vesti o tome na sportskim stranicama "Novosti".

Na sasvim ste dobrom mestu.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić