"GORANU JE JEDNA STVAR BILA PREVIŠE!" Evo šta Hrvati pišu zašto su Novak Đoković i Ivanišević prekinuli saradnju

Novosti online

27. 03. 2024. u 19:59

NOVAK Đoković je ovog ponedeljka započeo čak 418. nedelju na prvom mestu ATP liste, ali nju privodi kraju bez trenera. Goran Ivanišević to više nije, a postavlja se pitanje - zašto?

ГОРАНУ ЈЕ ЈЕДНА СТВАР БИЛА ПРЕВИШЕ! Ево шта Хрвати пишу зашто су Новак Ђоковић и Иванишевић прекинули сарадњу

Foto arhiva VN

Oglasio se Nole o tom rastanku, pisale su vam "Novosti" i kako je reagovao i Ivanišević, ali... 

Veo tajne i dalje je tu.

Šta je, zapravo, razlog što su se razišli?

Pod naslovom "Goranu je jedna stvar bila previše, sve je počelo prošle jeseni", splitska "Slobodna Dalmacija" ovako izveštava o iznenadnom rastanku srpskog asa i njegovog trenera, koji je upravo rodom iz Splita:

"Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su saradnju nakon pet godina, a u javnost su počele da izlaze raznorazne informacije o tome šta je bio mogući razlog rastanka hrvatsko-srpskog dvojca.

Prvi razgovori o mogućem prekidu dogodili su se nakon završnog mastersa u Torinu prošle godine. Razmišljanja o prekidu saradnje nastavljena su i nakon Australijan opena, na kojem je Janik Siner izbacio Đokovića u polufinalu te osvojio grend slem, a sve je kulminiralo Đokovićevim ispadanjem u trećem kolu Indijan Velsa.

Kurir smatra da je do razlaza došlo zbog akumuliranog zamora Ivaniševića od napornog Đokovićevog režima. 

Splićanin je često isticao Đokovićevu radnu etiku kao izuzetnu, a želja za stalnim napretkom srpskog tenisera uzela je svoj danak.

S obzirom na to da Đoković ove godine cilja na 25. grend slem trofej i olimpijsko zlato u Parizu, zbog čega mu se ona nameće kao jedna od najvažnijih u karijeri, jasno je koliko će ritam biti naporan. Bivši srpski teniser i specijalista za parove, Nenad Zimonjić, trebalo bi privremeno da zameni Ivaniševića, ali još nije poznato to će trajno uskočiti umesto legendarnog hrvatskog tenisera", piše splitski list.

Ako vas Novak Đoković zanima, a i sve što se tenisa tiče, pratite vesti o tome na sportskim stranicama "Novosti". Na sasvim ste dobrom mestu.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!