SEČA FAVORITA U MAJAMIJU: Eliminisana prva teniserka planete

Novosti online

26. 03. 2024. u 09:43

Poljakinja Iga Švjontek nije uspela da se plasira u četvrtfinale turnira na Floridi, pošto je izgubila od 16. teniserke sveta Ruskinje Jekaterine Aleksandrove posle dva seta, 4:6, 2:6.

СЕЧА ФАВОРИТА У МАЈАМИЈУ: Елиминисана прва тенисерка планете

Foto: Printskrin

Ruskinja Aleksandrova je pobedila najbolju teniserku planete posle sat i 29 minuta. Ona je tri puta oduzela servis protivnici, koja nije napravila nijedan brejk. A sada je prekinula niz od tri poraza protiv Švjontek.

Bila je to druga pobeda za Aleksandrovu nad današnjom rivalkom, zahvaljujući snažnijoj igri sa osnovne linije. Poljakinja je 24 sata ranije preokrenula protiv Linde Noskove, osetio se umor, pa je završila sa osam vinera i 16 neiznuđenih grešaka.

- Prethodno smo igrale nekoliko puta, bila sam blizu, a sjajan je osećaj pobediti je. Radila sam jako naporno i isplatilo se - kaže Aleksandrova.

Aleksandrova će u četvrtfinalu igrati protiv Amerikanke Džesike Pegule, koja je pobedila sunarodnicu Emu Navaro 7:6, 6:3.

Poljska teniserka je bila vidno neraspoložena, a igra joj se raspala na početku meča.

- Razočarana sam, mislila sam da ću igrati bolje u Majamiju. Ona je odigrala neverovatno - rekla je Iga.

BONIS VIDEO KLADIONIČARSKE PRIČE: Jokić ima i bezobrazluk

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!