"ALKARAS UŽIVA U POBEDAMA I PUBLIKA GA PROSTO OBOŽAVA": Vilanderovi hvalospevi na račun Alkaraza

Novosti online

24. 03. 2024. u 14:37

Karlos Alkaraz igra sjajan tenis, jedan je od najboljih igrača na svetu i definitvno budućnost "belog sporta", a čuveni Mats Vilander smatra da je svet dobio igrača koji će narednih godina biti izuzetno popularan među ljubiteljima tenisa.

АЛКАРАС УЖИВА У ПОБЕДАМА И ПУБЛИКА ГА ПРОСТО ОБОЖАВА: Виландерови хвалоспеви на рачун Алкараза

FOTO: Tanjug/AP

Priča je usmerna na drugog tenisera sveta, Španac Karlos Alkaras koji je protekle nedelje osvojio titulu na Mastersu u Majamiju.

Španski teniser ima za cilj da se u što skorije vreme vrati na sam vrh ATP liste, na kojem je već bio ukupno 36 nedelja.

Vilander je primetio da je Alkaras omiljen kod navijača, posebno u Indijan Velsu.

- U redu, nije osvajao turnire od Vimbldona, ali prošle i ove godine shvatili smo koliko su uslovi za igru u Indijan Velsu dobri za njega. Nikada nisam video da publika toliko voli jednog igrača. Možda je to bio slučaj sa Rodžerom Federerom na vrhuncu, ali vidim da su u Indijan Velsu ludi za Alkarasom. Ima mnogo ljudi španskog porekla, on je omiljen u publici - kaže Mats.

Šveđanin smatra da je Alkaras pokazao da može dobro da se nosi sa pritiskom.

- Postoji veliki prostor u razumevanju koliko je u stvari dobar i šta mu je neophodno da bi pobeđivao najbolje. Mislim da voli da bude pod pritiskom. Uživa da udara po loptici. Čini se da uživa opet u pobeđivanju, a to je lepo videti - poručio je Vilander. 

Alkaras je prvi nosilac na Mastersu u Majamiju i od ponoći bi trebalo da izađe na teren, a protivnik mu je sunarodnik Roberto Karbaljes Baena.

BONUS VIDEO POSLE 7 GODINA PENZIJE Ana Ivanović se vratila tenisu - Nadalova sestra poslala poziv

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 16:44

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)