"BIĆE ĐOKOVIĆ NAJBOLJI U PARIZU!" Mats Vilander je ranije nervirao Noletove navijače, a sada ide na živce Novakomrscima

Đ. S.

22. 03. 2024. u 21:55

PRVA tri meseca u novoj sezoni, kada je u pitanju Novak Đoković, obeležili su porazi. Onaj od Janika Sinera u polufinalu Australijan opena, pa onda i šokantno ispadanje sa mastersa u Indijan Velsu posle izgubljenog meča od Luke Nardija. Novaku sada sledi tranzicija na šljaku i spremanje za turnir Monte Karlu (7. - 14. april), dok će vrhunac sezone na zemljanoj podlozi biti na Rolan Garosu (20. maj - 9. jun).

БИЋЕ ЂОКОВИЋ НАЈБОЉИ У ПАРИЗУ! Матс Виландер је раније нервирао Нолетове навијаче, а сада иде на живце Новакомрсцима

Eurosport/Warner Bros.Discovery

Tu će, prema mišljenju Matsa Vilandera, Đoković dostići željeni nivo igre i povratiti formu koja ga je krasila većinom 2023.

- Rolan Garos je za dva meseca i on će tada biti na najvišem nivou. Odmah ide i Vimbldon. A, što se tiče sadašnjeg dela sezone, u smislu takmičenja, sve izgleda pomalo kao predsezona - istakao je Šveđanin u razgovoru za "Jurosport".

Slabiji učinak Đokovića na početku 2024, nije pomutio veru Šveđanina u mogućnosti najboljeg tenisera sveta. Jasno je i njemu da Novaka više ne bole porazi kao ranije, naročito oni koji se dese van grend slem terena.

- Nisam zabrinut za Novaka, a siguran sam da nije on za samog sebe. Jasno mi je da bi voleo da osvoji svaki turnir na kojem igra, da dobije svaki meč, ali smatram da nekada ide na turnire čisto da bi testirao samog sebe. Njega nije briga kada doživi poraz na manjim turnirima - dodao je Vilander.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu