FRANCUZ SVE IZNENADIO: Monfis eliminisao Hurkača u drugom kolu Indijan Velsa (VIDEO)

Novosti online

10. 03. 2024. u 09:40

Francuski teniser, Gael Monfis pobedio je osmog tenisera sveta Huberta Hurkača rezultatom 2:1 (6:0, 6:7, 6:2) u drugom kolu mastersa u Indijan Velsu.

ФРАНЦУЗ СВЕ ИЗНЕНАДИО: Монфис елиминисао Хуркача у другом колу Индијан Велса (ВИДЕО)

Foto: Profimedia

Osmi nosilac u Indijan Velsu bio je slobodan u prvom kolu, pa je turnir započeo, a ispostavilo se i završio duelom sa Gaelom Monfisom koji je napravio iznenađenje i savladao Huberta Hurkača u tri seta.

Francuski veteran je dominantno osvojio prvi set bez izgubljenog gema, u drugom su teniseri razmenili po dva brejka, a mirniji je u taj-brejku bio Poljak - 7:5.

Odlučujući set je počeo još jednim brejkom Monfisa koji je u trećem gemu još jednom oduzeo servis protivniku, poveo 3:0 i staloženo meč priveo kraju.

Francuz će u trećem kolu igrati protiv Britanca Kamerona Norija koji je bio bolji od Lorenca Sonega iz Italije - 6:4,6:4.

U ostalim mečevima drugog kola mastersa u Indijan Velsu, favoriti su opravdali taj epitet - Kasper Rud je nadigrao Slovaka Lukaša Klajna (6:4, 7:6), Tomi Pol je u američkom duelu pobedio Aleksa Mikelsena (6:2, 6:2), Sebastijan Korda je eliminisao Romana Safijulina (6:4, 6:2), dok je četvrti na ATP listi Danil Medvedev bio bolji od Španca Kabaljesa Baene (6:2,6:3)

Bonus video POSLE 7 GODINA PENZIJE Ana Ivanović se vratila tenisu - Nadalova sestra poslala poziv

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)