ĐOKOVIĆ NIJE ZAVRŠIO! Legendarni trener uveren: Osvojiće tri grend slema ove sezone

Александар Илић
Aleksandar Ilić

04. 02. 2024. u 22:26

NAJBOLjI teniser planete Novak Đoković nije osvojio "srećni slem" kako zovu grend slem u Melburnu, koji je 10 puta u karijeri osvajao. Mnogi su to videli kao "kraj" teniskog kralja, ali ne i prekaljeni teniski trener, Patrik Muratoglu.

ЂОКОВИЋ НИЈЕ ЗАВРШИО! Легендарни тренер уверен: Освојиће три гренд слема ове сезоне

FOTO: Tanjug/AP

Muratoglu ne deli mišljenje dela javnosti da je Novak Đoković upao u rezultatsku krizu. Ubeđen je da će nastaviti sa osvajanjem grend slemova.

Novaka ćemo početkom marta gledati u Indijan Velsu, a Muratoglu ističe da će Đoković i dalje biti u samom vrhu "belog" sporta.

- Pretpostavljam da je sada previše razočaran, ali za par dana će reći, 'bilo je stvarno preteško'. Reći će, vraćam se normalnom pritisku, onom na koji sam navikao, a to je pritisak kada ste broj jedan i najveći igrač svih vremena, ističe pomenuti trener i potom dodaje:

- Zato imam takav osećaj. I dalje mislim da će Novak osvojiti dva ili tri grend slema ove godine, zaključio je Muratoglu.

BONUS VIDEO: Pečat najboljeg - Koje rekorde sada juri Novak Đoković?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)