"SVE JE GORE I GORE...": Nikola Jokić izjavom uplašio sve

Novosti online

26. 01. 2024. u 08:15

NIKOLA Jokić je dobio je žestok udarac u oko na utakmici protiv Niksa prethodne noći.

СВЕ ЈЕ ГОРЕ И ГОРЕ...: Никола Јокић изјавом уплашио све

FOTO: Tanjug/AP

Naime, Donte Divinčenco je bio jako neoprezan i ubo je Srbina u levo oko u jednoj akciji, kada je promašio loptu, a momak iz Sombora je odmah pao na parket i počeo da se previja od bolova.

Svima u dvorani je bilo jasno da to nije nimalo naivno, pa je Jokić odmah posle šutiranih slobodnih bacanja čak otišao i u svlačionicu da mu se ukaže pomoć, ali se vratio na teren u drugom poluvremenu. Igrao je dobro Jokić, što nije bilo dovoljno Denveru da izbegne bolan poraz u Njujorku (122:84), a nakon meča navijače NBA šampiona jedino je zanimalo da li je sve u redu sa Somborcem.

- Srećom, tada (na poluvremenu, prim. aut.) je bilo bolje, ali sada je sve gore i gore. Bilo je bolje, a sada je sve gore. Nadam se da će sve biti u redu - rekao je Nikola Jokić u kratkoj izjavi za medije posle meča i zabrinuo, dodavši da razlog poraza nije umor nego da se njegova ekipa jednostavno nije pojavila i nije bila dovoljno agresivna.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)