"NE DAO MI BOG TO!" Novak Đoković od ovoga strepi pred meč sa Manarinom na Australijan openu

Novosti online

20. 01. 2024. u 21:35

NOVAK Đoković u osmini finala Australijan opena igra protiv Adrijana Manarina. Očekivanja od tog meča izneo je najbolji teniser sveta.

НЕ ДАО МИ БОГ ТО! Новак Ђоковић од овога стрепи пред меч са Манарином на Аустралијан опену

FOTO: Tanjug/AP

Svestan je Srbin da je iskusni Francuz nezgodan igrač, ali da će dobro da se pripremi za meč.

- Drugačiji je Manarino, i načinom na koji igra i ličnošću. Veoma je nezgodan igrač, možda u ovim trenucima igra i tenis života. Dobro se kreće, svi znaju koliko je konstantan bekhendom, zaista retko pravi greške. Igra izuzetno ravno, gotovo da nema spina u njegovoj igri. Znam šta mu odgovara, šta mu ne odgovara. Nismo dugo igrali jedan protiv drugog, ali pripremiću se dobro - rekao je Đoković za srpske medije u Melburnu.

Trenutno 19. igrač sveta je prva tri kola prošao posle pet setova, a redom je pobeđivao Stana Vavrinku, Haumea Munara i Bena Šeltona.

- Pobedio je izuzetno kvalitetnog protivnika, moram da priznam da mi je to malo iznenađenje, jer sam očekivao pobedu Šeltona. Kapa dole Manarinu, odlično i servira, ima kompletnu igru – ako uđeš u njegovu mašinu, u njegovu singericu, ne dao ti bog – slično kao sa Medvedevom, onda je teško izvući se iz tog mehanizma - istakao je Nole.

Podsetimo, duel Đoković - Manarino neće početi pre 3.30 po srednjeevropskom vremenu. Tačnije oni će na terenu biti kada meč završe Koko Gof i Magdalena Freh. Susret Srbina i Francuza možete da pratite uživo na portalu "Novosti".

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!