NOVAČE, VAKCINIŠI SE! Navijač prešao svaku granicu, Đoković servirao za meč, a ovako je odreagovao na provokaciju (VIDEO)

Александар Илић
Aleksandar Ilić

19. 01. 2024. u 14:02

NAJBOLjI teniser planete Novak Đoković krenuo je u pohod na 11. titulu na Australijan openu. Sve češće navijači su ti koji pokušavaju da mu budu prepreka.

НОВАЧЕ, ВАКЦИНИШИ СЕ! Навијач прешао сваку границу, Ђоковић сервирао за меч, а овако је одреаговао на провокацију (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Nije više ni vest da su navijači vređali i pokušavali da dekoncentrišu Novaka Đokovića, ali jedan je u meču protiv Tomasa Ečeverija otišao korak dalje.

Naime, navijač na "Rod Lejver" areni, bio je krajnje bezobrazan u momentima kada se lomio meč.

U samom finišu meča jedan sramni navijač pokušao je da isprovocira Novaka. On je na meč-loptu, dok se Srbin spremao za servis, glasno dobacio:

"Vakciniši se, čoveče".

Pohvalno je da je Đoković ostao smiren, samo se u tišini okrenuo i ponovo namestio na servis, dobio je naredni poen, nešto kasnije gem i meč.

BONUS VIDEO: Pečat najboljeg - Koje rekorde sada juri Novak Đoković?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKO DANAS IZGLEDA ZORAN VANEV: Od Južne pruge do Švice (FOTO)