UŽAS U MELBURNU! "Gospodin Vimbldon" preminuo na Australijan openu

Novosti online

17. 01. 2024. u 14:30

UŽASNE informacije stižu sa Australijan opena, gde je preminuo novinarski izveštač Majk Dikson (59), koji je pisao za Dejli mejl.

УЖАС У МЕЛБУРНУ! Господин Вимблдон преминуо на Аустралијан опену

fOTO: EPA

Dikson je preminuo u Melburnu, dok je izveštavao sa Australijan opena, a preminuo je nekoliko dana pre 60. rođendana, koji je trebalo da proslavi za 10 dana, tačnije 27. januara.

Majk je važio za istinsku legendu britanskog novinarstva kada je u pitanju izveštavanje sa tenisa i zvali su ga "Gospodin Vimbldon".

Novinarskom karijerom se bavio 38 godina, a za Dejli mejl je radio 33 godine, od 1990. godine. Njegova porodica je na Tviter nalogu koji je on koristio objavila tužne vesti.

On je pre samo tri dana izveštavao i sa meča Novaka Đokovića i talentovanog Hrvata Dina Prižmića, dok je poslednji tekst objavio 16. januara, nakon meča Eme Radukanu i Kejti Boulter.

BONUS VIDEO: Aleks Koreča za Novosti o "velikoj trojci": Ono što su uradili ravno je čudu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove