ODUSTAO: Novak Đoković "presekao"! Srbija je očekivala drugačiju odluku, ali...

Novosti online

04. 01. 2024. u 18:16

Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Viktor Troicki odredio je tim za plej-if Dejvis kupa, za duele sa Slovačkom 2. i 3. februara u Kraljevu.

ОДУСТАО: Новак Ђоковић пресекао! Србија је очекивала другачију одлуку, али...

Foto: Profimedia

Selektor Troicki je odabrao sledeće igrače, na spisku reprezentacije Srbije nalaze se:  Laslo Đere, Dušan Lajović, Miomir Kecmanović, Hamad Međedović i Nikola Ćaćić.

Najbolji teniser u istoriji "belog sporta" Novak Đoković nije se našao u sastavu "orlova" kako bi se što bolje pripremio za nastavak sezone, gde brani titule na tri grend slema (Australijan open, Rolan Garos i Ju-Es open), kao i nastup na Olimpijskim igrama.

Ipak, Srbija će u svakom slučaju sloviti za favorita. Laslo Đere je 33. igrač planete,  52. Dušan Lajović, 54. Miomir Kecmanović, a velike nade polažu se u Hamada Međedovića, osvajača Završnog mastersa za igrače do 21 godine.  Tu je i specijalista za dubl, 70. igrač na ATP listi Nikola Ćaćić.

BONUS VIDEO: Aleks Koreča za Novosti o "velikoj trojci": Ono što su uradili ravno je čudu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024