ONI SU HTELI DA "NAMESTE" ĐOKOVIĆU! Otkriveno ko stoji iza zavere Novaka i doping kontrole

Novosti online

28. 11. 2023. u 08:16

NIŠTA mu ne mogu na terenu, pa su pokušali igrama van istog da naštete Novaku Đokoviću.

ОНИ СУ ХТЕЛИ ДА НАМЕСТЕ ЂОКОВИЋУ! Откривено ко стоји иза завере Новака и допинг контроле

Foto: Profimedia

I uspeli su, ali samo delić toga, naime, sva buka oko doping kontrole srpskog tenisera je verovatno i uticala da nešto lošije najbolji igrač sveta odigra u sudaru sa Italijom i da ostanemo bez "salatare".

Podsećanja radi, pred četvrtfinalni duel sa Velikom Britanijom i meč protiv Kamerona Norija pojavili su se ljudi iz doping kontrole i tražili od Đokovića da uradi test pre meča. Izbacilo je to malo iz koloseka Novaka koji je posle danima pričao o tome, a mediji, uglavnom sa Ostrva, pominjali su da bi Srbin mogao biti i suspendovan. 

Sada su se pojavili i novi detalji u vezi sa tim. Naime, privatna kompanija koja je angažovana za doping kontrolu (ITIA) nalazi se baš u Engleskoj, tačnije u Londonu, što je privuklo veliku pažnju kod Novakovih navijača. I više nego očigledno je ko je pokušao da "uprlja" Srbinovo ime.

Ruku na srce, nisu uspeli Britanci ponovo u nameri da "nameste" Srbinu koji sada može na miru da se odmara posle još jedne više nego uspešne sezone, koja nije krunisana trofejom u Dejvis kupu, ali... Biće vremena za popravni.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)