RAFA, BAŠ SI JADAN! Nadal ćutao kad je Đoković obarao rekorde, a sada se oglasio i dotakao dno

Novosti online

27. 11. 2023. u 09:28

Dejvis kup reprezentacija Italije osvojila je titulu nakon što je prvo u Malagi pobedila Srbiju nakon preokreta, a potom i Australiju u finalu, što je privuklo pažnju španskog tenisera Rafaela Nadala.

РАФА, БАШ СИ ЈАДАН! Надал ћутао кад је Ђоковић обарао рекорде, а садa се огласио и дотакао дно

FOTO: Tanjug/AP

"Bik sa Majorke", koji nije uživo gledao Dejvis kup u svojoj rodnoj zemlji, među prvima je čestitao uspeh Sineru, Sonegu, Muzetiju i ostalim teniserima Italije, što će reći da je s velikom pažnjom pratio njihove uspehe.

Interesantno, Nadal je propuštao da čestita Novaku Đokoviću na osvajanju mastersa u Parizu, Završnog mastersa u Torinu, kao i apsolutni rekord od 400. nedelja na prvom mestu ATP liste, međutim, sve to je "uspešno ignorisao" i čekao teniski rezultat zbog koga neće morati da čestita Noletu.

Jasno, i njemu donekle odgovaraju uspesi mladih tenisera, nada se da bi mogao ponovo u narednoj sezoni da pokrene pitanje najboljeg svih vremena ukoliko osvoji prva dva grend slema u sezoni, što je, ruku na srce, izrazito teško u njegovom slučaju, imajući u vidu dugu pauzu i česte povrede pri kraju njegove karijere...

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)