NAVIJAČI OVO NISU OČEKIVALI! Evo šta je Novak Đoković uradio povodom nestvarnog rekorda

Novosti online

15. 11. 2023. u 19:26

Novak Đoković jeste izgubio na samom početku 15. dana novembra, Janik Siner ga je posle prave drame savladao na Završnom mastersu u Torinu, ali je smiraj te srede - Nole dočekao prilično radosno.

НАВИЈАЧИ ОВО НИСУ ОЧЕКИВАЛИ! Ево шта је Новак Ђоковић урадио поводом нестварног рекорда

FOTO: Tanjug/AP

I ne čudi, pobeda u prvom kolu pomenutog turnira, protiv Holgera Runea, ne samo da mu je omogućila da "produži" svoj rekord na osmu godinu koje završava kao najbolji na svetu, već je obezbedio da od sledeće sedmice bude čak 400. nedelju na vrhu ATP liste.

Tim povodom je Nole putem Tvitera, odnosno društvene mreže "Iks", kako joj glasi novi naziv otkako ju je kupio milijarder Ilon Mask, pozvao svoje pristalice da zajedno proslave taj podvig, ali - "radno".

Naime, predložio im je da se u anketi izjasne šta žele da zajednički urade povodom njegovih 400 nedelja na prvom mestu ATP rangiranja.

Jedna od opcija je- trčanje na 400 metara, druga pimplovanje teniske loptice reketom 400 puta, treća - 400 pimplovanja fudbalske lopte i, konačno, poslednja - preskakanje konopca 400 puta.

Srpski as je ostao otvoren i za predloge svojih pratilaca, pozvavši ih da u komentarima iznesu svoje mišljenje kakvim bi još sportskim a zajedničkim "izazovom" mogli da proslave nestvaran podvig.

Podsetimo, Novak Đoković će u četvrtak, igrati protiv Poljaka Huberta Hurkača (nastupa umesto protiv povređenog Stefanosa Cicipasa) i od rezultata tog meča, kao i od duela Holger Rune - Janik Siner, zavisiće ko će iz ove grupe proći u polufinale.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NA SAMO DVA SATA AVIONOM OD BEOGRADA: Odlična destinacija za letovanje - svi detalji rezervacije i aranžmana