JEZIVA ISPOVEST SLAVNE TENISERKE: Silovao me je tri puta dnevno i rekao da ima sidu

Novosti online

14. 09. 2023. u 10:03

Bivša francuska teniserka Anželik Koši (36) otkrila je da ju je bivši trener Andru Gedes (56) za dve godine silovao 400 puta.

ЈЕЗИВА ИСПОВЕСТ СЛАВНЕ ТЕНИСЕРКЕ: Силовао ме је три пута дневно и рекао да има сиду

Foto: Printskrin

Trener monstrum je 2021. osuđen na 18 godina zatvora za seksualno zlostavljanje četiri devojčice između 12 i 17 godina starosti.

Koši je počela da trenira kod njega 1999. godine kada je imala samo 12 i zlostavljanje je bilo svakodnevno tokom njenog boravka u teniskom kampu.

- To je počelo za manje od dva ili tri meseca. Rekla sam mu: 'Ne, ne treba, nije u redu, ne želim', a on mi je odgovorio: 'Znaš da se to ponekad dešava u odnosima između trenera i učenika, provodimo dosta vremena zajedno. To je normalno' - počela je priču Koši.

- Proživela sam najgore dve nedelje u svom životu. Mnogo puta sam razmišljala o samoubistvu. Silovao me je tri puta dnevno. Prvu noć me je zamolio da odem u njegovu sobu, a ja to nisam uradila, a onda je on ušao u moju. Bila sam kao u zatvoru, nisam mogla da izađem kada sam htela, a posle sam morala da ostanem na mestu gde se to dogodilo - ispričala je potresne detalje bivša teniserka koja je dodala da se u svetu tenisa i te kako znalo da njegovo ponašanje prema mladim devojkama "nije normalno" i da je bilo još devojaka koje su se žalile.

Koši je tada objasnila da je bila ucenjena da misli da je dobila sidu od trenera i da je predsednik teniskog kluba bio svestan Gedesovog ponašanja, ali je nastavio da radi sa njim jer je bio talentovan teniski trener.

- Kada se jedna devojka požalila predsedniku da se neprimereno ponašao prema mladim devojkama i da odgovara verbalnim i fizičkim nasiljem, odgovor je bio 'Da, ali on nam donosi titule' - kazala je Koši tokom svedočenja u postupku protiv monstruma.

Prema rečima četiri devojke, Gedes ih je uslovljavao da prekinu vezu sa porodicama i prijateljima i silovao ih je u automobilu, svlačionicama i tokom treninga, a takođe je mlade devojke uveravao da je to "normalan odnos trenera i igračica".

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVO NIJE LETOVALIŠTE NEGO RAJ NA ZEMLJI! Odlično je za porodicu, a za decu je smeštaj gratis