"ŠAMPIONE"! Karlos Alkaraz plakao kao kiša, pa se poklonio najvećem svih vremena

Novosti online

21. 08. 2023. u 08:06

Ludo, ne znam šta drugo da kažem. Teško je opisati, bio je ovo jedan od najtežih mečeva u mom životu, rekao je najbolji srpski teniser Novak Đoković posle pobede protiv Karlosa Alkaraza (2:1) u neverovatnom meču u finalu Sinsinatija.

ШАМПИОНЕ! Карлос Алкараз плакао као киша, па се поклонио највећем свих времена

Foto AP

Prvi reket sveta Karlos Alkaraz je odigrao fantastičan meč, ali je na kraju Srbin bio taj koji je podigao trofej. Špancu je teško pao poraz pa je bio u suzama posle meča, ali smogao je snage da se pokloni najvećem svih vremena Novaku Đokoviću.

"Biće teško za mene da pričam, ali daću sve od sebe. Čestitam Novaku, neverovatno je igrati protiv tebe, biti na terenu sa tobom. Kakav je ovo bio meč. Ali učim puno od šampiona poput tebe", rekao je Alkaraz koji se potom zahvalio svom timu:

"Hvala mom timu. Mi radimo naporno da ostanemo na ovom nivou, zahvalan sam što imam vas. Hvala i na profesionalnom delu. Mnogo učim od vas svakog dana."

Na tribinama je bio i njegov mlađi brat.

"Moj brat je tu. Sjajno je imati te ovde i to što me bodriš svaki dan. Zbog tebe sam svaki dan sve bolji čovek. Hvala što si bio uz mene. Sinsinati, ne mogu da kažem dovoljno hvala, bili ste divni prema meni. Sinsinati mene voli, ali ja volim Sinsinati. Vratiću se jači", zaključio je Alkaraz.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VEĆ OD 380 EVRA: Evo kako da posetite ovu egzotičnu destinaciju za malo para i to na 8, 11 ili 12 dana avionom