AMERI BAŠ VOLE DA MUČE SRBE: Novak Đoković igra u terminu koji nikome ne odgovara

Novosti online

17. 08. 2023. u 08:27

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u osminu finala mastersa u Sinsinatiju pošto mu je mladi Alehandro Davidovič Fokina predao duel posle prvog seta.

АМЕРИ БАШ ВОЛЕ ДА МУЧЕ СРБЕ: Новак Ђоковић игра у термину који никоме не одговара

FOTO: Tanjug/AP

Nije to način na koji je Đoković želeo da se plasira dalje, pa će tako skoro neumoran na svog sledećeg izazivača.

U pitanju je njegov stari znanac Gael Monfis sa kojim je prvi put igrao profesionalni meč još pre dve decenije. 

Igrač protiv koga Novak vodi sa 18:0 u pobedama eliminisao je favorizovanog Aleksa de Minora iz Australije, pa će sada na megdan svom "učitelju", koji ga je uvek u prethodnim okršajima dobijao.

Oba srpska tenisera dobila su od organizatora Sinsinatija večernje termine u trećoj rundi, a Đokovićev meč je zakazan kao poslednji na Centralnom terenu.

FOTO: Tanjug/AP

 

Pre Novaka biće odigrana dva meča ženskog singla, kao i dueli između Stefanosa Cicipasa i Huberta Hurkača, odnosno Karlitosa Alkaraza i Tomija Pola. Zbog svega, Đokovićev meč neće početi pre 2 časa i 30 minuta u noći između četvrtka i petka po srednjoevropskom vremenu.

Nasuprot tome, Lajovićev duel je pretposlednji na Grendstendu. Duci će imati veliki izazov, jer se sastaje sa domaćim teniserom, Amerikancem Tejlorom Fricem, koji će imati veliku podršku sa tribina.

Pre njih na teren izlaze Rus Danil Medvedev i Nemac Aleksander Zverev, a igraće se i dva meča ženskog singla. Zbog toga, Dušanov meč neće početi pre 1 čas po srednjoevropskom vremenu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VEĆ OD 380 EVRA: Evo kako da posetite ovu egzotičnu destinaciju za malo para i to na 8, 11 ili 12 dana avionom