NE, GDE BAŠ ON! Novak Đoković o rivalu koji nikako ne želi da ga vidi

Novosti online

17. 08. 2023. u 08:04

Novak Đoković je prošao u treće kolo Sinsinatija, onako kako nije hteo. Dobio je Alehandra Davidoviča Fokinu u prvom setu 6:4, a onda je Španac morao da mu preda meč zbog problema sa donjim delom leđa. Još pre početka tog duela saznao je rivala u narednom kolu srpski teniser, a to će biti iskusni Francuz Gael Monfis. Tom duelu se i te kako raduje Đoković!

НЕ, ГДЕ БАШ ОН! Новак Ђоковић о ривалу који никако не жели да га види

Screenshot / TennisTV

"Na mreži mi je rekao da se radi o povredi donjeg dela leđa. Nije se oporavio od toga, ali nadam se da će biti u redu za Njujork. Nije dobro zbog publike, očekivali su da vide meč. Nadam se da mogu da gradim svoju formu iz dana u dan i da dižem nivo", rekao je Novak.

Niko ne voli kada na ovaj način prođe u narednu rundu.

"Lepo je vratiti se na tur sa pobedom, ali malo su pomešana osećanja s obzirom na to da mi je protivnik predao meč u prvom gemu drugog seta. Nadam se da će se što pre oporaviti, da nije previše ozbiljna povreda, da će biti spreman za Ju-Es open. Poznajemo se dosta dobro, on je fantastičan igrač, imao je sjajnu nedelju u Kanadi, igrao je polufinale. Dosta mečeva, verovatno ga je to fizički iscrpilo i uticalo na ovaj scenario. Meni je drago što sam se vratio u Ameriku, što imam ponovo priliku da igram ovde pred publikom koja voli tenis. Vežu me neka lepa sećanja i uspomene na ovaj teren, nadam se da će sutra biti još bolje", rekao je Novak.

Naredni protivnik Đokovića je čovek kome je "upropastio karijeru". Reč je u o Gaelu Monfisu sa kojim ima neverovatan skor - 18:0 i verovatnio mu nije bilo drago kada je video na žrebu da mu je rival u trećem kolu srpski teniser.

"Sjajan momak, poštujem ga jako, volim kao osobu. Mnogo uživanja i zabave daje navijačima, jedan je od najharizmatičnijih igrača, imali smo dosta mečeva na turu. Vratio se, borio se sa povredama, možda bolje igra nego ikada. Svi govore o mojim godinama, ali i on je star isto kao i ja", nasmejao se Novak.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVO NIJE LETOVALIŠTE NEGO RAJ NA ZEMLJI! Odlično je za porodicu, a za decu je smeštaj gratis