AMERI GLEDALI ZATEČENI: Novak Đoković ovo uradio pred stotinama ljudi (VIDEO)

Novosti online

15. 08. 2023. u 15:50

NOVAK Đoković je posle dve godine ponovo na američkom tlu, prvi radni zadatak koji ga tamo čeka je "Sinsinati open", turnir iz ATP masters serije 1000, a Noletov trening doneo je i zanimljive scene.

АМЕРИ ГЛЕДАЛИ ЗАТЕЧЕНИ: Новак Ђоковић ово урадио пред стотинама људи (ВИДЕО)

Foto: Twitter / RottenKnee23

Naime, srpski as je rešio da skine majicu, malo zabavi publiku plesom na svoj način...

... a onda je tako "odeven" i odradio deo treninga:

Trening meč - "ubedljiva pobeda"

Nole je, podsetimo, imao sparing sa Hubertom Hurkačom, kog je tokom zajedničkog dela treninga u Sinsinatiju pobedio sa 6:1.

Novak Đoković - raspored, kada igra...

Podsetimo, posle odmora nakon borbe za trofej Vimbldona, što mu je bilo treće grend slem finale u 2023. godini - Đoković prvo igra u Sinisinatiju, a onda ga od 28. avgusta čeka poslednji grend slem u sezoni, Ju-Es open.

Ali, ne samo da će Novak u "Sinsiju" nastupiti u singlu, već se prijavio i da igra i u nadmetanju parova - u tandemu s njim biće kolega iz reprezentacije Srbije, Nikola Ćaćić. Đoković je, inače, u pojedinačnoj konkurenciji turnir u Sinsinatiju osvojio u dva navrata, 2018. i 2020, ali posle te druge titule tamo više nije igrao.

Nole je slobodan u prvom kolu mastersa u Sinisinatiju, a u drugom će igrati protiv boljeg iz meča Davidovič Fokina - Ečeveri.

Ako vam se tenis sviđa, ono što u njemu radi Novak Đoković, a i ako pratite "beli sport" i zbog drugih u njemu, pratite ga na sportskim stranicama portala "Novosti". Na sasvim ste dobrom mestu.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove