BOLESNI UM BRITANACA! Bi-Bi-Si se hitno oglasio zbog Novaka Đokovića, ovo je nečuveno

Novosti online

27. 07. 2023. u 08:28

ČINI se da su Britanci sada prešli igricu kada je u pitanju mržnja prema Novaku Đokoviću. Ovo sada što su uradili prelazi sve granice i to mogu samo bolesni umovi sa Ostrva.

БОЛЕСНИ УМ БРИТАНАЦА! Би-Би-Си се хитно огласио због Новака Ђоковића, ово је нечувено

FOTO: Tanjug/AP

Naime, britanski javni servis Bi-Bi-Si (BBC) oglasio se saopštenjem povodom kritika da komentatori nisu bili dovoljno kritični prema Srbinu tokom televizijskog prenosa vimbldonskog finala u kojem su se sastali Novak Đoković i Karlos Alkaraz.

Endrjuu Kaslu, koji je komentarisao finale iz studija sa Timom Henmanom i Todom Vudbridžom, zamereno je da je bio veoma blag prema Novaku u momentu kada je polomio reket udarivši njime u stub na mreži.

Kasl je u prenosu rekao „da je razumljivo što je Đoković iznerviran jer je izgubio gem u odlučujućem setu“, a gledaoci Bi-Bi-Sija su smatrali da njegov komentar nije bio dovoljno kritičan.

„Dobili smo pritužbe od ljudi koji su imali osećaj da je naš komentar favorizovao Novaka Đokovića te one koje se tiču osude njegovog ponašanja posle lomljenja reketa o stub na mreži. Dok je Endrju Kasl u prvi plan stavio Đokovićev bes i frustraciju i da je to bilo razumljivo u tako ključnom momentu meča, takođe je bilo jasno da je njegovo ponašanje pogrešno i da je Đoković s pravom opomenut. Endrju je takođe naglasio da takvo ponašanje može da bude opasno, gledajući na neke ranije incidente Đokovića, rekavši, ‘diskvalifikovan je na Ju-Es openu posle nenamernog pogađanja linijskog sudije, to je bio opasan trenutak iz mnogo razloga’”, piše u saopštenju, a zatim se dodaje:

„Razumemo kako su ti komentari uticali na neke i podelili smo ovo viđenje sa programskim timom. Tokom finala, naš tim je analizirao sve i hvalio oba igrača. Hvalili su Alkaraza zbog tako sjajne igre u tim godinama, varijacijama u igri i Endrju je takođe učestvovao u tome hvaleći igru Alkaraza“.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)