"JOŠ SAM TUŽAN": Ivanišević se prisetio Đokovićevog poraza u finalu Vimbldona

Novosti online

25. 07. 2023. u 09:00

AKO su slike sa društvenih mreža verodostojne, Novak Đoković je na dobrom putu da preboli težak poraz od Karlosa Alkaraz u finalu Vimbldona. Uživa naš as na Jadranu, boravio je donedavno u Herceg Novom, odakle se jahtom zaputio u Dubrovnik. Sa druge strane, Novakov trener Goran Ivanišević ističe da ga izostanak 24. grend slem krune njegovog pulena i dalje pecka, ali isto tako poručuje da veruje da će u budućnosti biti još okršaja Đokovića i Alkaraza u bitkama za trofeje.

ЈОШ САМ ТУЖАН: Иванишевић се присетио Ђоковићевог пораза у финалу Вимблдона

FOTO: Tanjug/AP

- Još sam malo tužan zbog toga, ali je Novaku teže, jer je bio na terenu. Svaka čast Karlosu, pokazao je svetu kakav je igrač, pet setova i pobeda. Đoković nije iskoristio šanse koje u takvom finalu moraš da iskoristiš - iskren je Ivanišević u razgovoru za hrvatsku televiziju "Nova".

Novak je i zvanično saopštio da neće učestvovati u Torontu i potvrdio reči sa kraja londonskog slema. Sledeći turnir na kojem bi mogao da ukrsti rekete sa Špancem biće takmičenje u Sinsinatiju.

- Svi očekuju novi rivalitet Novak - Alkaraz. Razlika u godinama je velika, ali će odigrati oni još jako puno finala. Pred nama je interesantna teniska era - dodao je legendarni "Zec".

Složio se Ivanišević sa Đokovićevom konstatacijom da Alkaraz poseduje sve najbolje osobine "velike trojke".

- Da, on je mešavina sve trojice, pred njim je neverovatna budućnost. Ukoliko ovako nastavi... Sve odrađuje sa osmehom - podvukao je Novakov trener.

BONUS VIDEO: DRAMA NA VIMBLDONU: Klimatski aktivisti dva puta prekidali meč

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)