"ZASTRAŠUJUĆA JE TA NJEGOVA VERZIJA 'GOAT'-a!" Neverovatne šampionske reči o Đokoviću

Novosti online

23. 07. 2023. u 21:44

DEBATA oko toga ko je najbolji teniser sveta je nešto o čemu se redovno priča. O toj temi je govorila i čuvena indijska teniserka Sanija Mirza.

ЗАСТРАШУЈУЋА ЈЕ ТА ЊЕГОВА ВЕРЗИЈА ГОАТ-а! Невероватне шампионске речи о Ђоковићу

FOTO: Tanjug/AP

Trostruka grend slem šampionka u dublu smatra da je Srbin GOAT i ne krije divljenje prema njemu.

- Debata oko GOAT će se nastaviti, ali definitivno smatram da će Novak, ako ga bude zdravlje poslužilo, postati najveći muški teniser ikada ako se gledaju brojevi. Rodžer Federer i Rafael Nadal su gurali jedan drugog da postanu najbolji i na tome su zahvalni jedan drugom, ali Novak ih je gurao do limita - rekla je Mirza, a preneo "Sportskeeda".

Posebno se divi fizičkoj spremi osvajača 23 grend slem titule, iako on ima 36 godina.

- Novak evoluira fizički, sve je uradio što je u njegovoj moći da bude na vrhuncu, pogotovo sada kada ima 36 godina. On kaže da je 36 novih 26 i on to stvarno živi. Onako kako se ponaša i kreće, uz dijetu i treninge, sve su to znaci da postaje najbolja verzija sebe. Zaista je zastrašujuća ta njegova verzija GOAT-a.

Za kraj je istakla da Novak želi da sruši sve rekorde.

- Ide na sve ili ništa kada izađe na teren. Želi da ruši rekorde i mislim da će preći svaku granicu. Želi da usavrši sve što može, da bude mentalno i emotivno u najboljem mogućem stanju - zaključila je Mirza.

Đoković je broj grend slem titula pokušati da popravi na Ju-Es openu koji je na programu od 28. avgusta do 10. septembra.

BONUS VIDEO: DRAMA NA VIMBLDONU: Klimatski aktivisti dva puta prekidali meč

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!