ON JE NAŠ ZVEČANAC, NADAMO SE NJEGOVOJ POBEDI: Evo kako građani Zvečana koji protestuju 14. dan bodre Novaka Đokovića (FOTO)

D. Z.

11. 06. 2023. u 16:41

U ZVEČANU je i danas mirno, a Srbi su se kao i proteklih dana okupili ispred zgrade opštine da izraze svoj protest zbog nametanja gradonačelnika u opštinama na severu i prisustva pripadnika specijalnih jedinica tzv. Kosovske policije, a građani sede na klupama ispod suncobrana, gde pružaju podršku najboljem teniseru Novaku Đokoviću.

ОН ЈЕ НАШ ЗВЕЧАНАЦ, НАДАМО СЕ ЊЕГОВОЈ ПОБЕДИ: Ево како грађани Звечана који протестују 14. дан бодре Новака Ђоковића (ФОТО)

Foto: D.Zečević

Foto: D.Zečević

- S obzirom da je Novak naš Zvečanac i da smo ponosni na njega radujemo se što je u finalu i nadamo se njegovoj pobedi. A to što smo ovde na ovakvom mestu i gledamo ovakav meč, nije to što smo želeli, ali se nadamo da će se ovo razrešiti i da ćemo slaviti pobedu i Novakovu i našu - ovako pred početak teniskog meča Novaka Đokovića u Parizu za titulu Rolan Garosa kaže Marija Orović Jovanović iz Zvečana gde mirnim okupljanjem danas četrnaesti dan građani protestuju protiv nasilja kojem su izloženi od prištinskih institucija.

Foto: D.Zečević

- Nadamo se njegovoj pobedi jer smo podrška mi njemu i on nama - kaže Dragica Milidragović dok mladić iz Zvečana koji pristiže da sa sugrađanima gleda meč preko velikog ekrana kaže da i Novak zna da ima podršku iz svog rodnog grada.

Foto: D.Zečević

- On je najveći i najbolji ambasador naše zemlje Srbije u svetu i nas sa Kosova i Metohije-zaključuje - Milomir Ilić.

Foto: D.Zečević

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

NA SAMO DVA SATA AVIONOM OD BEOGRADA: Odlična destinacija za letovanje - svi detalji rezervacije i aranžmana