NEZAPAMĆENO: Objavljene kvote za polufinale Rolan Garosa, Novak Đoković nikada ovako nije bio potcenjen

Novosti online

07. 06. 2023. u 08:08

Treći reket sveta Novak Đoković sastaje se u petak sa trenutno najboljim teniserom planete Karlosom Alkarazom u polufinalu Rolan Garosa.

НЕЗАПАМЋЕНО: Објављене квоте за полуфинале Ролан Гароса, Новак Ђоковић никада овако није био потцењен

FOTO: Profimedia

Srbin je na putu ka četiri najbolja u prestonici Francuske izgubio tek jedan set, protiv Rusa Karena Hačanova u četvrtfinalu (4:6, 7:6, 6:2, 6:4), dok je Alkaraz takođe bio dominantan, a jedini put poklekao je u drugom setu protiv Japanca Taro Danijela (6:1, 3:6, 6:1, 6:2).

Sudeći po kladionicama, mladi Španac je apsolutni favorit protiv Noleta. Svetski teniski bukmejkeri već su odredili kvote. Đoković ovo nikada nije doživeo, da bude toliki autsajder, a da sa druge strane nije Rafael Nadal ili Rodžer Federer.

Naime, na pobedu Alkaraza plaća se 1,44, a kvota za trijumf srpskog tenisera 2,75. Bukmejkeri su, dakle, rekli svoje, ali svi dobro znaju i videli su bezbroj puta razgoropađenog Novaka kada ga neko potceni ili otpiše.

Jedan od razloga ovako niskih kvota je sigurno i sinoćnje "čišćenje" Stefanosa Cicipasa sa terena u četvrtfinalu Rolan Garosa. 

Dakle, ko veruje Đokoviću, može to i da naplati, a Nole će pokušati da spreči favorita da prođe u finale i nastavi da piše istoriju.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (14)

ODBIO JE NAS! IGRA ZA NJIH! Hrvate baš pogodio spisak Srbije za EURO 2024, jedan igrač im je trn u oku