PONOSNA SAM NA SEBE! Olga Danilović poručuje da je meč protiv Žaber bio samo uvertira u ono što tek sledi

Ponosna sam na ono što sam postigla – poručila je Olga Danilović kada je subotu kasno uveče, povređena, došla na konferenciju za medije posle tesnog poraza od Ons Žaber.

ПОНОСНА САМ НА СЕБЕ! Олга Даниловић поручује да је меч против Жабер био само увертира у оно што тек следи

Foto: Goran Čvorović

Emocije su nadvladale, pa se u jednom trenutku rasplakala i stavila ruke među šake, ali se brzo pribrala i vratila vedar duh. Konferencija je, zatim, završena uz osmeh i šalu.

- Ponosna sam strašno na sebe, na ljude oko sebe, na svoju porodicu koja je sa mnom. Prošli smo svašta. Ponosna sam na sve one koji su tu svakodnevno u mom životu i koji veruju u mene, iako ja nisam baš uvek takva – rekla je Olga.

Poručila je, puna optimizma, i da je ovo lepa uvertira za ono što tek sledi.

- Dokazala sam sebi da mogu. Govorila sam to i ranije, ali mislim da je ovaj niz pobeda sada bio jako lep. Drago mi je što sam izašla na teren i uživala u meču. Borila sam se da pobedim, nisam se borila da budem na terenu – naglasila je.

Istakla je da je nametnula svoju igru.

- Bila sam egal s njom. To je nešto zbog čega radim, zbog čega se igraju kvalifikacije, prvo i drugo kolo, da bih došla na ovakav meč i pokazala sebi koliko i šta mogu. I, sebi sam dokazala puno – zaključila je Danilovićeva.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna