"ZAŠTO GA KRIVITE?" Legendarni teniser stao u odbranu "prljavog" Britanca, zamerio Đokoviću

Novosti online

17. 05. 2023. u 09:24

KO bi ovo od njega očekivao! Endi Rodik, nekada prvi igrač sveta, poznat je kao neko ko na sva zvona hvali Novaka Đokovića.

ЗАШТО ГА КРИВИТЕ? Легендарни тенисер стао у одбрану прљавог Британца, замерио Ђоковићу

Foto: Printskrin

Iako je više igrao u eri Rodžera Federera, ruku na srce, bio je bitan faktor i u Srbinovo vreme, ali za Amerikanca je Nole GOAT. To je više puta istakao, ali ovog puta je stao na stranu Đokovićevog rivala.

Rodik je opravdao potez Kamerona Norija da "napuca" lopticom Novaka na jučerašnjem meču u Rimu, koji je rešen u korist Srbina u dva seta 6:3, 6:4.

Naime, Britanac je u jednom gemu drugog seta imao siguran poen, srpski teniser se okrenuo na mreži, a Nori je imao smeč i čitav teren prazan da pošalje udarac. Ipak, odlučio je da baš gađa u Novaka, kog je pogodio iznad pete i tako rizikovao težu povredu našeg tenisera.

Uspeo je Đoković da ostane pribran, i da bez problema završi meč, a po završetku istog svoje viđenje ove situacije izneo je i legendarni Amerikanac Endi Rodik.

- Nori može da radi šta god hoće, Novaku se to može svideti ili ne. Operemo ruke i idemo dalje... Novak je pobedio i gotova stvar. Nema smisla da ostajemo ljuti posle svega - rekao je Rodik, pa dodao:

- Kameron Nori nije prekršio niti jedno pravilo, očigledno je da je pokušao da uradi nešto kako bi okrenuo meč u svoju korist, pokušao je da promeni dinamiku i tok. Novak je previše iskusan da bi ga sve ovo poremetilo, video je to mnogo puta. Krivićete momka što je pokušao? Ne mora da vam se sviđa, ali je bar pokušavao - zaključio je Rodik i zaprepastio sve.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu