"OSEĆAO SAM BOLOVE": Novak Đoković zabrinuo navijače posle pobede protiv Norija

Novosti online

16. 05. 2023. u 12:56

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale mastersa u Rimu, pošto je danas u osmini finala turnira u glavnom gradu Italije pobedio Britanca Kamerona Norija 6:3, 6:4.

ОСЕЋАО САМ БОЛОВЕ: Новак Ђоковић забринуо навијаче после победе против Норија

Foto: AP

U izjavi posle meča, Srbin je otkrio da su na početku susreta ipak postojali određeni problemi. Nije pričao o skandalu kada ga je Nori pogodio u nogu.

- Za sada je dobro. Danas smo rano počeli meč, bili su čudni uslovi. Ja sam završio zagrevanje 10 minuta pre izlaska, tako da smo žurili. Morali smo da igramo rano zbog kiše, ali srećan sam što sam dobio sa 2:0 - rekao je Đoković.

Kaže Novak da je bilo problema i sa telom, ali da se sve regulisalo nakon toga.

- Tretman je bio pred početak, uvek ima nešto. Ali sve je dobro...

Bilo je i bolova u ranoj fazi susreta.

- Danas je ranije počeo meč u 11.00 i imali smo problem sa zagrevanjem, jer se tereni nisu otvorili do 10.15. Brzalo se i to je uticalo na stanje tela, osećao sam neke bolove, ali sam se zagrejao i kroz meč podizao nivo igre. Set i brejk, on je u drugom setu vratio brejk, ali sam se stabilizovao u odnosu na prošli meč, tako da sam zadovoljan što sam završio u dva seta.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024