NE KAJEM SE: Đoković se oglasio za Si-En-En

S. R.

21. 03. 2023. u 17:05

PRVA američka turneja za Novaka Đokovića je prošlost, sada, gleda ka budućnosti i potencijalnom nastupu na Ju-Es openu u septembru. Tako razmišlja najbolji srpski teniser koji je u intervjuu za Si-En-En poručio da se lako pomorio sa sudbinom da usled strogih vakicnalnih pravila nije mogao da uđe na tlo SAD i nije bio u mogćnosti da nastupa na prva dva masters turnira u sezoni Indijan Velsu i Majamiju.

НЕ КАЈЕМ СЕ: Ђоковић се огласио за Си-Ен-Ен

FOTO: AP

- Ne kajem se. U životu sam naučio da kajanje može samo da vam naškodi, da vas tera da živite u prošlosti, a to ne želim, a ne želim ni da ide u daleku budućost. Hoću da budem u sadašnjem trenutku koliko god je to moguće, ali isto tako da stvorim što bolju budućnost. Čestitke Karlosu Alkarazu. Apolutno je zaslužio da se vrati na mesto "broj jedan" - džentlmenski je poručio Novak.

S obzirom da je "Sanšajn dabl" osvajao četiri puta, a nadmetanju u Kalifonrniji pet, a na Floridi jedan put više, nije imao izazov u tom smislu.

- Šteta je što nisam mogao da igram, volim te turnire. Imao sam mnogo uspeha tamo, ali doneo sam svesnu odluku i znao sam da postoji rizik da ne idem tamo - takvo je stanje trenutno je takvo stanje, nadam se da će se kasnije ove godine promeniti za Ju-Es open. To je za mene najvažniji turnir na američkom tlu - ne krije sve planove Đoković.

Pre dve godine, u Njujorku je bio blizu kompletiranja kalendarskog grend slema, a ne zaboravlja podršku koju je imao sa tribina.

- Zaista želim da nastupim na Ju-Es openu. Kada sam 2021, izgubio od Medvedeva u finalu, doživeo sam jedan od najboljih momenata sa publikom. Tri puta sam podizao pehar, igrao brojna finala. Iako sam tad poražen, dobio sam ljubav i poštovanje, želim da se vratim i još više povežem s njima. Tome se radujem i nadam se da će se desiti - konstatovao je naš as.

BONUS VIDEO Koreča za Novosti: Važno da je Đoković osetio ljubav navijača u Australiji

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)