OD SVIH članova teniske "velike trojke" Rafael Nadal je proveo najmanje vremena kao svetski broj jedan, ali Španac može da se pohvali jednim rekordom u kome je nedostižan. Preuzeo ga je pre više od dve godine od Džimija Konorsa i od tada ga iz nedelje u nedelju samo povećava. Ali, to poboljšavanje rekorda moglo bi uskoro da prestane.

Komentari (6)

ne brinite

16.02.2023. 11:22

bice spreman za sljaku, kao i uvek, samo se "brinem" da ni na sljaci vise ne moze da bude siguran..naravno da mu zelim dobro zdravlje, da bude spreman sto posto i da dokaze da je NOLE GOAT.

Aca

16.02.2023. 12:08

Ne znam kakvim cudom je Nadal prosle godine vaskrsao na AO i RG ali njemu je vreme isteklo i RG 2023 je vreme za odluku da li u penziju ili ce krcag jos malo ici na vodu. Iskreno i pored verovatno osecaja da se Novakovi uspesi umanjuju na zapadu, ne razumem zlobne komentare na racun Federera i Nadala jer upravo zahvaljujucu njima Novakova karijera je tako velicanstvena i da nije rivaliteta trilinga asova ne bi bilo ni toliko podviga za pamcenje.

Djoka Proka

16.02.2023. 12:33

Ма сјајно! Браво за Надала! Има још један критеријум, нпр. Никад није испао из првих 50, а тек из првих 150 баш никад! Ма свака му част!