BOLESNI UM AMERIKANKE: "Đoković nije osvojio Melburn, Srbi su genocidan narod"

Novosti online

02. 02. 2023. u 08:34

DA li je realno da ovoliko daleko ide mržnja prema Novaku Đokoviću i svemu što je srpsko? Nikada mu neće oprostiti 22 grend slema i sve te silne titule i trofeje.

БОЛЕСНИ УМ АМЕРИКАНКЕ: Ђоковић није освојио Мелбурн, Срби су геноцидан народ

Tanjug/AP

Smeta im zastava zemlje iz koje dolazi, ni njegov tata Srđan nije omiljen, pa čak ga povezuju sa Rusijom, a kada više ne znaju šta će, onda izmišljaju da je lažirao povredu. Koliko ide bolest prema Đokoviću i Srbiji najbolje oslikava jedan podkast koji organizuje „Reket magazin”, a koji su radile nekadašnja australijska teniserka Rene Stabs i „novinarka” Kejtlin Tompson, gde je napravljen osvrt na nedavno završen Australijan open.

Naime, podkast je počeo uvodom Tompsonove kako u muškom delu turnira nemamo pobednika. Zašto? Pa, zato što „novinarka” iz dna duše mrzi Novaka Đokovića i ne želi da prihvati da je osvojio trofej.

Bolesni um Amerikanke je nastavio monolog kako Srbi pate od sindroma žrtve, iako to nisu jer je gospođa Tompson gledala dokumentarni film i videla kako su Srbi u Bosni napravili genocid. Ona smatra da je taj sindrom zahvatio i Novaka Đokovića, pa se on stalno godinama unazad predstavlja kao žrtva.

Stručna sagovornica, inače i komentator američke sportske TV mreže ESPN Rene Stabs, nije smela da ide toliko daleko i da uvredi ceo srpski narod, ali je imala šta da kaže na ponašanje Novakovih navijača u „Rod Lejver” areni. Njoj je, navodno, zasmetala buka kojom su Đokovićevi navijači proslavljali poen, gem ili set srpskog asa, rekavši kako drugi navijači, oni neutralni, nisu mogli u miru da uživaju u tenisu.

Zanimljivo kako se proverena Novakova „hejterka” nije osvrnula na konstantne provokacije i vređanje s tribina najboljeg igrača planete tokom dve nedelje takmičenja u Melburnu, zbog čega je u nekoliko navrata moralo da reaguje i obezbeđenje.

Mrzite ga koliko hoćete, ali titule mu uzeti ne možete, njegovo ime ne spominjite jer niste ni po čemu dorasli velikom GOAT majstoru Novaku Đokoviću.

BONUS VIDEO: OD PRVE DO DESETE TITULE: Sva Novakova pobednička finala Australijan opena

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!

ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!

Novak Đoković je na antologijski način prošao u četvrtfinale Rolan Garosa, ali je dan kasnije morao da se povuče sa tog grend slem turnira. Ispostavilo se da je razlog veoma ozbiljan, iako je na mogućnost da se nešto tako desi - upravo Nole i upozorovao organizatore. Sada on plaća skupu cenu, ali... i čelnici tog grend slema "čupaju kosu". Evo i zašto.

08. 06. 2024. u 15:59

Komentari (8)

ŠPANAC BESAN NA RAFU! Nije fer, nije pravedno! Ja sam to zaslužio, ne Nadal, ali...