ISTINA O ĐOKOVIĆEVOJ POVREDI Direktor Australijan opena progovorio na temu koja je zanimala ceo svet

Novosti online

01. 02. 2023. u 10:20 >> 10:21

NOVAK Đoković je osvojio 10. Australijan open, a mnogo polemika vodilo se o ozbiljnosti povrede sa kojom je igrao. O tome je govorio i direktor turnira Kreg Tajli.

ИСТИНА О ЂОКОВИЋЕВОЈ ПОВРЕДИ Директор Аустралијан опена проговорио на тему која је занимала цео свет

FOTO: Tanjug/AP

On je objavio informaciju koja se čuvala od javnosti. Novak je imao rupturu mišića zadnje lože od neverovatna tri centimetra.

- Da, video sam svojim očima snimke, a i doktori će vam reći istinu. Bilo je mnogo spekulacija da li je to istina ili ne, a znam da je teško poverovati šta Novak može da uradi sa takvom povredom. Neverovatan je zaista, ekstremno profesionalno se poneo, a sada na kraju dana niko ne sme da dovodi u pitanje njegov atleticizam, rekao je Krejg Tajli na radiju "Sportsdej"

On je potom dodao da uspesi Novaka Đokovića neće biti ponovljeni.

- Fokusiran je na sve što radi, svakog trenutka u danu. Šta jede, šta pije, kako radi ovo, ono.. Nema kod njega nikakvih padova. Prošao je kroz toliko toga i osvojio deset Australijan opena, a to nikad neće biti ponovljeno. Drži važno mesto u istoriji našeg turnira, poručio je Krejg Tajli.

Znamo da posle ovoga Novak Đoković neće dobiti nikakvo izvinjenje, ali je srpski teniser već navikao na to. I sam je najavio da mu je dosta toga da ga proglašavaju za foliranta zbog povrede, dok drugi za iste stvari dobijaju status heroja, što je već postala uobičajena praksa u tenisu.

Podsetimo, Novak Đoković je i prethodni Australijan open (2021. godine) osvojio sa rupturom mišića stomačnog zida koja je bila čak 25 milimetara, odnosno pogoršavala se kako je turnir dalje tekao.

BONUS VIDEO: Aleks Koreča za Novosti o "velikoj trojci": Ono što su uradili ravno je čudu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)