NOVAK Đoković je i zvanično teniski kralj Australije. On je u finalu 10. australijan opena, došao do desetog trofeja. U finalu Australijan opena 2023. godine savladao je nakon velike borbe Stefanosa Cicipasa 3:0 (6:3, 7:6. 7:6).

Komentari (13)

NIKOLALONDONKRAJINA

29.01.2023. 12:13

Ne podnosim Ivanisevica od 2000 godine zbog podrske ratnom zlocincu anti gotovini ....Ali mi nisu jasne ove Djokovicece stalne svadje sa strucnim timom ...kao i proterivanje clanova svoje porodice sa meca koji je veoma lako dobio . Jasni su mi svi protosci od medija navijaca organizatora sudija ,,,zelje za uspjehom , ali zbog takvog njegovog nepotrepnog dekoncentrisanja sam odlucio kod rezultata 3:4 u drugom setu da ugasim TV. Jer ako se moram nervirati zbog igre ....ne moram zbog njegovog meni ne shvatljivog ponasanja u mecevima koje lako dobija.

Ivan

29.01.2023. 12:51

Nole je najbolji teniser svih vremena i jos Srbin. Puknite od muke Englezi,Ameri,Spanci,SvajcarciAustralijanci i ostali. Sve ste pokusali da ga ponizite i pomerite sa prvog mesta ali nemate sanse. NOLE - SRBIJA - NAJBOLJI SVIH VREMENA. Niko ga nikada nece nadmasiti.

resavac

29.01.2023. 13:39

Kapa dole,pred velikim sampionom u tenisu.Sve cestitke!...Da Vas zamolim nesto?Moze!Hvala! 6:3,7:6 i 7:6 je TESKO IZVOJEVANA POBEDA!...O "RAZBIJANJU",OVDE NEMA GOVORA,NITI MESTA!Neka bude,samo prvi set,ali ukupno,to nije bilo "razbijanje!Svakako,i tom mladom coveku,iz nase drage nam Grcke,svaka cast!...Dostojan protivnik!Mozda uskoro i naslednik jednog velikog igraca-SAMPIONA...???Mada je iza njih,vec "gomila",mladih,zeljnih svega onoga sta su ova dvoojica,do sada postigli.Mozda medju njima,ima i boljeg,boljih od Cicipasa...???

U PRAVU SI

29.01.2023. 16:24

@NIKOLALONDONKRAJINA, Nole sam sebi nabija nervozu, kao da je nervoza postala sastavni deo njegove motivacije. Moze on svog trenera da salje u PM i posle meca, ili pre meca, ali za vreme meca, niti je sportski, niti unosno. SVE U SVEMU, ZASLUZENA POBEDA U TENISU, I PROTIV SPORTSKOG NACIZMA, koji je pre godinu dana pokazao pravo lice.

Žaneta

29.01.2023. 20:22

Nemam dovoljno reči kojima bih opisala radost koju nam Novak donosi svih ovih godina. Ovo danas je kruna nad krunama u svakom smislu, ne samo u pobedi, u njegovom sportskom vaspitanju, u duši koju unese u svaki meč u ljubavi sa kojom on igra..... Hvala Novsče. Srećan i zdrav bio.