"AKO ĐOKOVIĆ UZME PRVO MESTO..." Karlos Alkaraz svestan da Srbin posle Australijan opena može da se vrati na čelo ATP liste

Novosti online

26. 01. 2023. u 16:33

PRVI teniser sveta Karlos Alkaraz morao je zbog povrede da propusti Australijan open, a govorio je o Novaku Đokoviću i Stefanosu Cicipasu koji su došli u završnicu turnira.

АКО ЂОКОВИЋ УЗМЕ ПРВО МЕСТО... Карлос Алкараз свестан да Србин после Аустралијан опена може да се врати на чело АТП листе

FOTO: Tanjug/AP

Ukoliko Srbin ili Grk osvoje uvodni grend slem u sezoni izbiće na čelo ATP liste. Njihov duel moguć je isključivo u finalu.

- Svestan sam da moje prvo mesto zavisi od toga šta Đoković i Cicipas urade u Melburnu. Ali ako mi bilo ko od njih dvojice uzme broj 1, biće to zato što zaslužuje - rekao je Alkaraz.

Šampion Ju-Es opena vuče povredu od Pariza. Istu je obnovio pred Australijan open i zbog toga je bio prinuđen da propusti "Ozi open".

- Nije mi lako što Australijan open moram da gledam kod kuće. Ponekad gledam mečeve i razmišljam kako bi trebalo da sam tamo. S druge strane, iskoristio sam pauzu da analiziram šta bih mogao drugačije da uradim, kako na terenu, tako i van njega - zaključio je momak iz Mursije.

Podsetimo, povratak ovog 19-godišnjaka može se brzo očekivati. On je prijavio učešće na turnirima u Buenos Ajresu i Rio de Žaneiru.

U polufinalu Australijan opena sastaju se Novak Đoković i Tomi Pol, odnosno Stefanos Cicipas i Karen Hačanov.

BONUS VIDEO: NEPOZNATI AUSTRALIJAN OPEN: Ovo možda niste znali o poznatom teniskom turniru

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)