KO JE NA SNIMKU SA SRĐANOM ĐOKOVIĆEM? Isplivali detalji, ima veze sa Putinom

Novosti online

26. 01. 2023. u 14:37

Jedan snimak Srđana Đokovića izazvao je pravu buru. Ko je na njemu uz Noletovog oca?

КО ЈЕ НА СНИМКУ СА СРЂАНОМ ЂОКОВИЋЕМ? Испливали детаљи, има везе са Путином

Foto: Printskrin

Jedan od njih je uzviknuo: "Brat Aleksandar Zaldostanov, iz Melburna u Australiji pozdravlja našu braću u Moskvi. Živela Rusija!".

Kako tvrde engleski mediji u pitanju je Aleksander Sergejevič Zaldastanov, poznatiji kao Hirurg.

Ovaj bivši lekar je već godinama prvi čovek ruske grupe bajkera "Noćni vukovi", koja je izuzetno bliska predsedniku Rusije Vladimiru Putinu koji je Zaldastanova i odlikovao "Medaljom za povratak Krima". 

Osim Vladimira Putina ističe da se divi i Josifu Visarionoviču Džugašviliju Staljinu, a često je viđen i na sportskim događajima pa je tako bio jedan od ljudi koji su nosili olimpijski plamen pred ZOI u Sočiju 2014. godine.

Na poternici je u Sjedinjenim Američkim Državama i Kanadi pod optužbom za zločine u Ukrajini, tj. za učestvovanje u "nelegalnoj aneksiji Krima", kako se navodi u optužnici, a u julu 2022. godine je zajedno sa svojom organizacijom dospeo i na crnu listu Evropske unije.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

PREMA FROJDU: Pet stvari koje mentalno jake osobe nikada NE rade