DA LI ĐOKOVIĆ LAŽIRA POVREDU? Javio se Mats Vilander i razočarao mnoge

Novosti online

26. 01. 2023. u 10:39

Srpski teniser Novak Đoković u petak igra za 10. finale na Australijan openu, ali ne prestaju zli komentari na njegov račun.

ДА ЛИ ЂОКОВИЋ ЛАЖИРА ПОВРЕДУ? Јавио се Матс Виландер и разочарао многе

Foto: Printskrin

Vlasnik 21 grend slem titule je nedodirljiv i sa povredom, a mnogi to ne mogu da mu oproste. Naravno, ima onih koji razmišljaju zdravorazumski i podržavaju našeg asa na putu do rekordne titule.

Proteklih dana, mnogi su ga napadali kako lažira povredu zadnje lože, ali Šveđanin je rekao da su to apsolutne besmislice.

- Kada čujete ljude kako pričaju o tome na negativan način, pitate se, šta to rade? Besmisleno je optuživati nekoga za nešto tako - kaže Mats.

On je objasnio zbog čega sve teorije o lažiranju povrede padaju u vodu.

- Pre svega, nema šanse da kao igrač želite da date nekom do znanja u svlačionici da ste povređeni sve dok se stvarno ne povredite. Tako da su sve te optužbe o lažiranju smešne. Što bi gubio energiju? To je za mene potpuno besmislena rasprava. To je Novakova stvar, sigurno oseća bol, naravno da je povređen, ali može da igra tenis. To je jedino važno - zaključio je Vilander.

BONUS VIDEO: PEČAT NAJBOLjEG: Koje rekorde juri Novak Đoković

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024