SRBINA PUCAJU EMOCIJE: Novak Đoković podelio stih poznatog hita, a onda poslao moćnu poruku Jeleni i deci

Novosti online

21. 11. 2022. u 08:24

Novak Đoković je imao veselu proslavu šeste titule sa Završnog turnira, prve otkako se igra u Torinu, i prve čak od 2015.

СРБИНА ПУЦАЈУ ЕМОЦИЈЕ: Новак Ђоковић поделио стих познатог хита, а онда послао моћну поруку Јелени и деци

Foto: Profimedia

Ali veliki trijumf koji je sedam godina čekao mu je dodatno značajan jer je uspeo da izjednači rekord Rodžera Federera koji takođe ima šest trofeja na ATP finalima.

Zato je bilo baš veselo i u svlačionici, gde je Nole sa porodicom slavio titulu, a i prijatelj Zlatan Ibrahimović je došao da mu čestita.

Novak je našao vremena da se oglasi i putem društvenih mreža.

Na Tviteru je podelio sliku sa podignutim trofejom, a kao opis je postavio stih čuvene pesme Flešdensa "What a Feeling", uz emotikone zahvalnosti.

Stvarno, sigurno je jedinstven osećaj.

Potom se Nole na dirljiv način zahvalio svima koji su mu pomogli na putu do trofeja:

- Mojoj ženi i deci, porodici, timu, sponzorima, fanovima, svakom ko je bio uz mene u ovoj godini. Putovanje je bilo pravi izazov, ali smo ga pregurali zajedno. Veoma sam zahvalan za svu podršku, ali i za ovaj momenat. Hvala svima iz dubine srca - napisao je Novak.

BONUS SADRŽAJ

Da li ste znali da je Novak Đoković u svojoj knjizi izneo plan kako da za samo četrnaest dana transformišete i telo i život? Uz nedeljni jelovnik, korisne savete za poboljšanje varenja i izvrsne recepte koji se lako pripremaju, lako ćete se osloboditi viška kilograma i poboljšati zdravlje. Novak vam otkriva i lake vežbe za razgibavanje, iste one koje i on radi pre svakog meča. 

Naručite onlajn svoj primerak knjige "Serviraj za pobedu" i krenite stopama najboljeg na svetu.

Takođe, još jedna knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče".

Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke i upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Poručite još danas vaš primerak ovog remek-dela koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)