"RADUJEM SE NOVOM IZAZOVU!" Novak Đoković: Dobro se osećam, turnir u Astani je izuzetno jak

Novosti online

04. 10. 2022. u 20:55

NOVAK Đoković je osvojio turnir u Tel Avivu, sad je red na Astanu. Prvi rival srpskom asu je Kristijan Garin, a trenutno sedmi teniser sveta je istakao da je spreman za duel sa Čileancem.

РАДУЈЕМ СЕ НОВОМ ИЗАЗОВУ! Новак Ђоковић: Добро се осећам, турнир у Астани је изузетно јак

FOTO: Tanjug/AP

Njih dvojica će sutra igrati četvrti meč na centralnom terenu. Nole je u Kazahstan došao pun samopouzdanja posle osvojene 89. titule u karijeri.

- Imao sam odličnu nedelju u Izraelu i zaista sam zadovoljan kako sam odigrao. Kada se osvoji turnir, nivo samopouzdanja se podiže. Nadam se da ću moći da prenesem i na ovu nedelju iako su uslovi drugačiji. Igra se isto u dvorani, ali je dosta sporije ovde. Potrebno je nekoliko dana da se pronađe i tempo i ritam igre. Radujem se izazovu. Turnir je izuzetno jak sudeći po imenima. Dobro se osećam fizički, sve je u redu. Tako da se radujem novom izazovu i nadam se dobrom rezultatu - rekao je Đoković.

Podsetimo, u prva dva dana desila su se dva iznenađenja, pošto su učešće na ovom turniru iz serije 500 učešće završili Feliks Ože-Alijasim i Karlos Alkaraz.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)