ĐOKOVIĆ IGRAO TENIS SA DECOM: Novak posetio Jasenovo polje i družio se sa rođacima, dirljiv susret sa dekom iz crnogorskog sela (VIDEO)

Novosti online

07. 08. 2022. u 11:21

DOK čeka dobre vesti, odnosno dozvolu za ulazak u SAD i učešće na Ju-Es openu, svetski šampion u tenisu Novak Đoković se odmara obilazeći Srbiju i okolne zemlje. Poslednjih dana se nalazi u Crnoj Gori, a trenutno je u poseti Jasenovom polju, mestu iz kojeg potiče loza Đokovića.

ЂОКОВИЋ ИГРАО ТЕНИС СА ДЕЦОМ: Новак посетио Јасеново поље и дружио се са рођацима, дирљив сусрет са деком из црногорског села (ВИДЕО)

Novak sa peharom Ju-Es opena 2018. Foto AP

Tamo mu je familija organizovala doček i proslavu, a on je deo boravka iskoristio za druženje sa najmlađima i susret sa starijima.

Na internetu su se pojavili snimci koje je okačio njegov rođak Milan Đoković, na kojima se vidi kako Novak uživa u odmoru.

Prvo je sa decom iz Jasenovog polja neobavezno igrao tenis na improvizovanom terenu, a zatim se i pozdravio sa jednim starijim navijačem koji mu je prišao.

Njih dvojica su se izgrlili, a čovek je kasnije i poljubio Novaka Đokovića, koji se nasmejao tokom susreta sa ovim gospodinom.

BONUS VIDEO - Ovako se Pešićevi orlovi spremaju za Mundobasket

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)