STEFAN ĐOKOVIĆ "DEBITOVAO" NA VIMBLDONU: Novakov naslednik od malena udario na Amerikance (VIDEO)

V.M.P.

07. 07. 2022. u 18:43

TRENINZI Novaka Đokovića prava su atrakcija Vimbldona...

СТЕФАН ЂОКОВИЋ ДЕБИТОВАО НА ВИМБЛДОНУ: Новаков наследник од малена ударио на Американце (ВИДЕО)

Tviter

Tome je u velikoj meri doprineo sin Stefan, koji je očarao publiku na grend slemu svojim potezima, kojima najavljuje da Srbija ima naslednika na teniskom tronu. Tako je bilo i danas, a kadrovi koji dolaze sa "Ol Ingland Klaba" svedoče da "krv nije voda". 

Đoković junior danas je odmerio snage sa naslednicima jednog od najboljih dubl-parova u istoriji "belog sporta". Potomci čuvene braće Brajan danas su na travnatoj površini igrali protiv dečaka iz Srbije, koji je ukrao šou slavnom ocu i koji je danas bio sjajan protiv mladih Amerikanaca.

O tome koliko je dobra atmosfera kada se Đoković priprema za mečeve govori i snimak na kome su Nenad Zimonjić i Goran Ivanišević. Izgleda da je Đoković uspeo i da rasplamsa teniske strasti, pa je najavljen duel pomenutih igrača koji već dugo nisu na sportskim terenima.

Podsetimo u polufinalu će se 20-struki pobednik grend slema suočiti sa Britancem Kameronom Norijem, čovekom koji će sigurno dobiti ogromnu podršku domaće publike.

Ipak jedno će lice na tribinama posebno inspirisati Novaka, gledaće ga njegov najstrastveniji navijač, Stefan Đoković. 

Biće zanimljivo videti da li najbolji srpski teniser može da prebrodi ovu nedaću i četvrti put uzastopno stigne do finala Vimbldona, a sve to možete pratiti u direktnom tekstualnom prenosu na portalu "Novosti". 

BONUS VIDEO: Novak Đoković nije među troje tenisera s najvećom zaradom u 2021.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)