NOVAK SE ZBOG NJE VRATIO U SRBIJU: Đoković došao na proslavu rođendana ćerke legende Partizana

Novosti online

23. 01. 2022. u 18:13

Novak Đoković je u poslednje vreme veoma prisutan otkako se vratio iz Australije nakon deportacije prošle nedelje. Bio je u Tivtu, na Žabljaku, posetio je manastir Ostrog, a stigao je i da čuje vic o Federeru i Nadalu.

НОВАК СЕ ЗБОГ ЊЕ ВРАТИО У СРБИЈУ:  Ђоковић дошао на прославу рођендана ћерке легенде Партизана

FOTO: Tanjug

I dok ga sa Australijan opena pozivaju da se tamo pojavi 2023. godine, Đoković je slobodno vreme iskoristio da proslavi rođendan mlađe koleginice Olge Danilović!

Tako se na Instagramu pojavio video snimak slavlja Olge Danilović, srpske teniserke koja ove nedelje slavi 21. rođendan. Ona je u jednom restoranu dočekala svoj rođendan, a među prisutnima je bio i Đoković.

Foto: Printskrin

 

Novak je zajedno sa ostalima pevao rođendansku pesmu mladoj slavljenici, inače trenutnoj 131. teniserki sveta, koja je neretko isticala da joj je Đoković velika podrška i da joj daje važne savete. "Samo je Novak idol, svi drugi su konkurencija!", rekla je Olga u ranijem intervjuu za 

"Pratio sam Olgu od kada je bila mlada, njen otac je jedan od najboljih srpskih košarkaša svih vremena, ima sjajne gene za sport. Imala je problema da bude konstantna prethodnih godina, ali jako je mlada, ima samo 20 godina, visoka je, igra levom rukom, jaka je...", hvalio je Đoković nedavno perspektivnu srpsku teniserku.

Otac Olge Danilović je Predrag Saša Danilović, nekada legendarni košarkaš Partizana i reprezentacije Srbije.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili