FINALE ILI MAJSTORICA: U sredu se igraju druge utakmice polufinala plej-ofa Superlige Srbije za vaterpoliste

Novosti online

07. 05. 2024. u 11:39

ZAHUKTAVA se šampionat vaterpolista. Već sutra, posle drugih utakmica polufinala plej-ofa, možemo da saznamo koje će se ekipe boriti za titulu prvaka Srbije. Branilac pehara Novi Beograd i Crvena zvezda posle prvih utakmica vode sa 1:0, što ne znači da Šabac, a naročito Radnički neće pokušati da izbore majstoricu koja se igra 11. maja. Zanimljiva je i borba za peto mesto, zbog izlaska na evropsku scenu.

ФИНАЛЕ ИЛИ МАЈСТОРИЦА: У среду се играју друге утакмице полуфинала плеј-офа Суперлиге Србије за ватерполисте

miloš vukadinović

DRUGE utakmice polufinala plej-ofa za plasman od 1. do 4. mesta Superlige Srbije za vaterpoliste, sreda: Šabac – Novi Beograd (20.00, 0:1 u pobedama), Radnički – Crvena zvezda (18.45, 0:1). U finale ide ekipa koja ostvari dve pobede, eventualne majstorice igraju se 11. maja u Beogradu. Poraženi će se boriti za treće mesto.

Druge utakmice razigravanja za plasman od 5. do 8. mesta, sreda: Proleter – Partizan (20.00, 0:1 u pobedama), Valis – NBG vukovi (20.00, 1:0).

Ekipa koja ostvari dve pobede boriće se za 5. mesto, a poražene za sedmo.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Fudbaler Srbije se oprostio od reprezentacije