MANDIĆ STREPI ZA FAJNAL-FOR LIGE ŠAMPIONA: Vaterpolisti Ferencvaroša u četvrtom kolu grupe B u Atini izgubili od Olimpijakosa sa 10:8

S. K.

24. 04. 2024. u 12:52

FERENCVAROŠ Dušana Mandića nije uspeo da nastavi pobednički niz i osigura plasman na Fajnal-for Lige šampiona za vaterpoliste na Malti. Popularni "Fradi" je u četvrtom kolu grupe B druge faze u Atini izgubio od Olimpijakosa sa 10:8 (1:1, 4:1, 3:3, 2:3). Sada mađarski i grčki prvak dele prvo mesto sa 9 bodova.

МАНДИЋ СТРЕПИ ЗА ФАЈНАЛ-ФОР ЛИГЕ ШАМПИОНА: Ватерполисти Ференцвароша у четвртом колу групе Б у Атини изгубили од Олимпијакоса са 10:8

FOTO: M. Vukadinović

Crveno-beli sa Pireja su meč prelomili u drugoj četvrtini, u poslednjoj su vodili sa 10:6. Mandić je dva puta nadmudrio golmana Bijača. Situaciju u grupi je zakomplikovala Barseloneta, koja je u Breši preslišala osvajača Kupa Italije sa 12:5 (3:2, 4:1, 2:0, 3:2). Blistao je Munariz sa četiri pogotka, a dva je dodao Sunahaja. Kod neraspoloženog domaćin naš Đorđe Lazić se nije upisao u listu strelaca. Inače, Breša je i dalje bez bodova, tako da nema šanse da izbori F4.

Mnogo toga biće jasnije posle petog kola, 3. maja, kada Ferencvaroš dočekuje Brešu, a Barseloneta Olimpijakos. Ukoliko se tada ne reši dilema, odluka o učesnicima fajnal-fora na Malti pašće 13. maja kada će "Fradi" da ugosti Barselonetu, a Olimpijakos Brešu.

Podsetimo, vaterpolisti Novog Beograda večeras (19.00) u Splitu igraju sa Jadranom. Pobeda im je, uz trijumf Pro Reka nad Marseljom donosi plasman na završni turnir.

Raspored

ČETVRTO kolo Lige šampiona za vaterpoliste - grupa B: Olimpijakos - Ferencvaroš 10:8, Breša - Barseloneta 5:12. TABELA: Olimpijakos 9, Ferencvaroš 9, Barseloneta 6, Breša 0 bodova.

Grupa A: Jadran ST - Novi Beograd (19.00), Marselj - Pro Reko (20.00). TABELA: Pro Reko 8, Novi Beograd 7, Marselj 3, Jadran ST 0 bodova.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)