SRBIJA NE MORA DA BRINE ZA BUDUĆNOST! Kik-bokseri blistali u Bugarskoj

Novosti online

23. 04. 2024. u 10:27

Srpski kik-bokseri ponovo su blistali na međunarodnoj sceni. Posle fantastičnih rezultata na Evropskom kupu u Sarajevu, gde su osvojene čak 62 medalje, ovoga puta na Top ten evropskom kupu u Plovdivu takmičenje su završili sa 12 odličja, od čega pet zlatnih, tri srebrna i četiri bronzana.

СРБИЈА НЕ МОРА ДА БРИНЕ ЗА БУДУЋНОСТ! Кик-боксери блистали у Бугарској

Foto: Kik boks savez

"Konkurencija je bila zaista žestoka, bio je veliki broj učesnika, a svi naši takmičari su ostavili veoma dobar utisak. Koliko je bilo teško na ovom takmičenju najbolje govori podatak da je do zlatne medalje u pojedinim kategorijama trebalo pobediti i četiri meča", rekao je selektor kik-boks reprezentacije Srbije Siniša Vladimirović.

Zlatne medalje u Bugarskoj osvojili su Jovan Sekulić, Uroš Krstić, Petar Dinić, Dušan Žeravoć i Maša Damjanović. Srebrom su se okitili Stevan Sekulić, Uroš Nešković, Veljko Mitrović, dok su do bronze stigli Marko Mijajlović, Milica Despotović, Mihailo Veljković i Nikola Lončar.

"Svi naši takmičari prikazali su izuzetnu borbenost, ali i visok nivo fizičke pripremljenosti. Većina njih je nastupala i pre samo sedam dana na turniru u Sarajevu, ali veoma dobro su podneli sve fizičke napore. Bila je ovo odlična priprema za sve ono što nam predstoji i sjajna prilika za sticanje iskustva. Mogu samo da konstatujem da smo veoma zadovoljni postignutim rezultatima", zaključio je Vladimirović.

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)