I KADETKINJE U VRNJAČKOJ BANJI: Kvalifikacije za EP mladih odbojkašica

G. ĆIROVIĆ

08. 03. 2024. u 14:40

Posle pionirki, i kadetska ženska odbojkaška reprezentacija Srbije (U-18) kvalifikacioni turnir druge runde za plasman na Evropsko prvenstvo u Rumuniji i Grčkoj odigraće u Vrnjačkoj Banji.

И КАДЕТКИЊЕ У ВРЊАЧКОЈ БАЊИ: Квалификације за ЕП младих одбојкашица

CEV (ilustracija)

Tako će prestonica srpskog kontinentalnog turizma od 11. do 14. aprila, osim naših kadetkinja, ugostiti i reprezentacije Holandije, Severne Makedonije i Češke. Prvi protivnik Srbije biće Severna Makedonija, potom Češka i na kraju Holandija, a svi mečevi odigraće se u ovdašnjoj hali sportova.

Plasman na šampionat starog kontinenta u rumunskom Blažu i Heraklionu na Kritu izboriće pobednici pet kvalifikacionih grupa, kao i četiri najbolje drugoplasirane selekcije i tako se pridružiti reprezentacijama Grčke, Rumuniije, Turske, Finske, Hrvatske, Poljske i Belgije koje su već overile „vize“ za EP.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)