I ŠVEDSKA DOMAĆIN EP ZA ODBOJKAŠICE 2026: Skandinavska zemlja pridružila se kao suorganizatora Turskoj i Češkoj

S. K.

06. 03. 2024. u 23:30

ŠVEDSKA se pridružila Turskoj i Češkoj u organizaciji EP za odbojkašice 2026. godine. Odlučeno je i da se utakmice u grupi u kojoj će nastupitu i Šveđanke predvođene fenomenalnom Izabelom Hak odigraju u Geteborgu.

И ШВЕДСКА ДОМАЋИН ЕП ЗА ОДБОЈКАШИЦЕ 2026: Скандинавска земља придружила се као суорганизатора Турској и Чешкој

FOTO: N. Skenderija

Švedska je dosada samo jednom organizovala EP. I to za muškarce 1989. u Stokholmu i Erberu. Šampionat je tada osvojila Italija.

- Svedoci smo ogromnoh napretka koje ostvarila Odbojkaška federacija Švedske u poslednjih nekoliko godina. Zato smo oduševljeni i zahvalni što su se naši prijatelji i kolege iz Švedske obavezele da organizuju takmičenje ženskih selekcija 2026, dovodeći Eurovolej prvi put od EP za muškarce 1989. - istakao je predsednik CEV Aleksandar Boričić.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

UŽAS: Košarkaš Zvezde krvavog lica, udario ga igrač Partizana?!