JEDINSTVO SE OPROSTILO: Odbojkašice Nojšatela u četvrtfinalu Kupa CEV eliminisale prvaka Srbije

S. K.

07. 02. 2024. u 22:20

Odbojkašice Jedinstva su se časno oprostile od Evrope. Šampionke Srbije je na putu ka polufinalu Kupa CEV zaustavio Nojšatel. Švajcarkinje su u revanš meču četvrtfinala slavile posle „zlatnog seta“ – 15:13. Igračice Nojšatela su u regularnom toku slavile sa 3:1 (25:23, 20:25, 25:19, 25:18) i tako nadokandile 1:3 iz prvog meča.

ЈЕДИНСТВО СЕ ОПРОСТИЛО: Одбојкашице Нојшатела у четвртфиналу Купа ЦЕВ елиминисале првака Србије

Foto: Ilustracija

Podsetimo, izabranice Jova Cakovića plasman među četiri mogle su da izbore samo da su izgubile sa 2:3 ili da su osvojile „zlatni set“, u kojem su domaće igračice krenule silovito i povele sa 5:1. Naše devojke su se primakle na 11:12, ali više nisu mogle. Nojšatel će u polufinalu da igra sa poljskom ekipom Budovlani iz Lođa, za koji igraju Ana Bjelica i Jelena Blagojević.

U Jedinstvu su odskočile Branka Tica sa 21 i Minja Osmajić sa 15, dok su Nojšatel ka polufinalu vodile Skembraj sa 24 i Hajnes sa 22 poena.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!

ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!

Novak Đoković je na antologijski način prošao u četvrtfinale Rolan Garosa, ali je dan kasnije morao da se povuče sa tog grend slem turnira. Ispostavilo se da je razlog veoma ozbiljan, iako je na mogućnost da se nešto tako desi - upravo Nole i upozorovao organizatore. Sada on plaća skupu cenu, ali... i čelnici tog grend slema "čupaju kosu". Evo i zašto.

08. 06. 2024. u 17:30

Komentari (0)

VELIKA TUGA: Preminuo mladi trener